Το θαύμα κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου




Σαν ένα "γράμμα στο μπουκάλι".... Στη θάλασσα του διαδικτύου... Λέω να καταγράψω τις απορίες μου...  Πόσοι θα το διαβάσουν άραγε ; Μπορεί λίγοι, μπορεί ένας-δυο... μπορεί κανένας...  Δεν με πειράζει, μάλλον προσωπική ανάγκη ικανοποιώ...

Ένοιωσα άβολα, βλέποντας τον εκνευρισμό του κ. Χατζηνικολάου στην εκπομπή του....  
Γεννήθηκαν ερωτηματικά... Δεν είναι τα μόνα, δεν είναι η πρώτη φορά...


Πάμε στα δύο χρόνια (σχεδόν) που ήρθε αυτός ο "χριστιανός", συγχωρήστε μου την προσφώνηση, ο Αρτέμης Σώρρας.... και γυρνάει στις ρούγες, με καλούδια !
Και μεις το κρύβουμε... Και μεις κάνουμε ότι δεν βλέπουμε....  δεν ακούμε

-  "Παιδιά....  Ήρθα να σας βοηθήσω.... Καλό θέλω να κάνω..."
- "Εμείς όμως δεν θέλουμε... Δεν σε πιστεύουμε... Φύγε μακριά..."

Είναι έτσι τα πράγματα ; Κάπως έτσι ; Αλλιώς ; Πώς είναι τα πράγματα ;
Μήπως είμαστε αυτιστικοί...;

Δεν μ' αρέσει η "Πολιτική"...  Η "δικιά τους Πολιτική", η "εντός των Πυλών"...  

Οι λόγοι ; Αρκετοί...

Ο βασικότερος είναι ότι "αλλάζει τους ανθρώπους"... τους κλέβει την ανθρωπιά, λες... Γίνονται σαν μηχανές, δεν νιώθουν, δεν βλέπουν, δεν ακούν.... Γενικά χάνουν τις αισθήσεις τους, οι οποίες είναι χρήσιμες για την πανανθρώπινη επικοινωνία.

Η "άλλη Πολιτική"......  
Δηλαδή το "Ενδιαφέρον" για τη Γειτονιά μας... τη Πόλη μας... τη Χώρα μας... Τη Παιδεία μας... το Μέλλον μας σαν Έθνος...   Μ' αρέσει...

Το θεωρώ καθήκον μου να ενδιαφέρομαι και να συμμετέχω. Να ενημερώνομαι ώστε η οπτική μου γωνία, για τα θέματα της Πολιτείας, να "βλέπει καθαρά την αλήθεια" (;).

Να μην γίνομαι θύμα οποιασδήποτε προπαγάνδας. Να μην είμαι ευκολόπιστη στα όμορφα λόγια...
Να μπορώ να ξεχωρίζω αυτά που μπορούν να γίνουν στη πράξη, από την ουτοπία.

Προχτές το βράδυ λοιπόν, χαλαρή και ανυποψίαστη... δεν το κρύβω, λίγο νυσταγμένη... 
ο κ. Χατζηνικολάου με βοήθησε να ξυπνήσω... ! 

Γιατί τέτοια εμπάθεια ; Η ενόχλησή του ήταν ολοφάνερη....
Αλλά και οι πολιτικοί εκνευρίστηκαν.... που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή.   Ήταν στην κυριολεξία το "απορία ψάλτου... βήξ" 

Διέξοδος στην αμηχανία πολλές φορές είναι η απαξία της ερώτησης αφού δεν έχεις απάντηση. 

Γιατί τέτοια απαξία, σε έναν πολίτη... και δύο ή και τρεις... που καταθέτουν την άποψη τους ;  Αυτό που πιστεύουν τέλος πάντων, σχετικά με το θέμα...

Αν έγιναν "όργανα" κάποιου.... κάποιων σκοτεινών προσώπων... Νομίζω ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι, έχουμε ευθύνη...  μπορούμε να αποκαλύψουμε την πλεκτάνη, την προδοσία, τους απατεώνες...!!! Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε... αλλιώς είμαστε συνυπεύθυνοι..

Αν παραπλανήθηκαν φταίει η πολιτεία που δεν έχει δώσει τις απαντήσεις της.

Ο  Σώρρας με τον "λόγο" του με την "αλήθεια" του... έχει  πια το δικό του "κοινό".  Κάποιοι άνθρωποι... -πολλοί θα έλεγα- έχουν "πειστεί"... 

Έτσι και εκείνο το βράδυ...  κάποιοι Συμπολίτες μας πήγαν στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου.... και.... του προκάλεσαν ανεξήγητο εκνευρισμό... 

     

Γιατί εκνευρίστηκε ο κ. Χατζηνικολάου;  Γιατί διέκοπτε συνέχεια τον κ. Σιώζο; 
Αφού ο κ. Χατζηνικολάου έχει την επίσημη απάντηση του Υπ. Οικονομικών γιατί δεν την δημοσιεύει; 
Θα προσφέρει πολλά στους "παραπλανημένους" Έλληνες που δίνουν σημασία στα λόγια του κ. Σώρρα, του κ. Λαμπράκη, του κ. Βαλσαμάκη, του κ. Μαμαγκάκη, του κ. Γεωργαντζά και τόσων άλλων "απατεώνων"...
Γιατί η κα. Κανέλη απορούσε; Λέτε δεν ξέρει; Πρώτη φορά άκουγε για την μήνυση εσχάτης προδοσίας; 
Μήπως άργησε να την παραδώσει ο δικαστικός κλητήρας; Δεν την ενδιαφέρει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους;
Ο κ. Βορίδης γιατί έκανε πως δεν άκουσε για την απόφαση του δικαστηρίου που εκδίκασε τη μήνυση του κ. Γεωργιάδη;  Μήπως δεν ξέρει τον κ. Γεωργιάδη;
Που είναι αυτή η περιβόητη επίσημη απάντηση του Υπ. Οικονομικών που την έχει στα χέρια του ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Βορίδης και ο κ. Νάσος Αθανασίου.

Γιατί... Γιατί... Γιατί...;

Οι απαντήσεις της Πολιτείας είναι παρόμοιες κραυγές όπως αυτές, των πολιτικών, που είδαμε πιο πάνω στο μικρό απόσπασμα από την εκπομπή του κ. Εκνευρισμένου Χατζηνικολάου....

Αναζητήσαμε μόνοι μας στις πολλές, ευτυχώς, αναρτήσεις, που βρήκαμε στο διαδίκτυο, σχετικά με τον κ. Σώρρα και τις περίφημες "Μετοχές της Ανατολής" όπως είναι οι επίσημη ονομασία τους και που εξ αιτίας τους πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους. 


Δανειζόμαστε και παραθέτουμε αποσπάσματα χωρίς καμία επέμβαση σε κείμενα: 

Ο λογαριασμός που έχουν κατατεθεί τα 600 δις δολλάρια είναι στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας .... Με δικαιούχους νόμιμους και νομικά τους Έλληνες πολίτες ! 

Ο λόγος που κατατέθηκαν είναι για να τα πάρει η κυβέρνηση της Ελλάδας και να ξεχρεώσει την χώρα να αποφορολογήσει τους Έλληνες και να έχει χρήματα να κάνει άμεση οικονομική ανάπτυξη !

Η κυβέρνηση έως τώρα δεν το πράττει !!!  Ως εκ τούτου πολλοί Έλληνες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά ... 

Δικαιούχοι νόμιμοι .... Του λογαριασμού είναι οι Έλληνες πολίτες !Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διεκδικήσει νομικά ως νόμιμος δικαιούχος τα προσωπικά του οφέλη αλλά και το νομικό οικονομικό όφελος της πατρίδας του που αδιαμφισβήτητα είναι και ο λόγος που ο Σώρρας κατέθεσε τα χρήματα στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Κατά την παρουσία μας στις 28 -6 -13 στο δικαστήριο που εκδικαζόταν η μήνυση εναντίον του Σώρρα ότι έλεγε ψέματα και δεν είχε καταθέσει τα λεφτά ....

Απεδείχθη ότι τελικά έλεγε αλήθεια και ότι τα λεφτά έχουν πράγματι κατατεθεί.


Έτσι αποφασίστηκε από εκατοντάδες Έλληνες που ήταν εκεί και παρακολουθούσαν τη δίκη να δράσουμε συλλογικά μαζεύοντας..... υπογεγραμμένα αιτήματα αποδοχής..... των δικαστικώς αποδεδειγμένων χρημάτων 600 δις που λόγω ότι έχουν κατατεθεί στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας είμαστε νόμιμοι δικαιούχοι ! 

Έτσι ξεκίνησε και με την συμβουλή δικηγόρων και βάσει του άρθρου 10 του συντάγματος η συλλογή υπογραφών για να κινηθούμε ... συλλογικά ... δικαστικά με αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων στην εισαγγελία εφετών, αρμόδια δικαστική αρχή για να επιβάλουμε με δικαστική απόφαση στους οικονομικούς εισαγγελείς πλέον τον έλεγχο του λογαριασμού και την αποπληρωμή του χρέους της πατρίδας μας !

Ότι άλλο λέγεται περί των στοιχείων επί των εντύπων και περί προσωπικών δεδομένων 
Είναι κακοήθειες από τους ανθρώπους του συστήματος που τρέμουν την δύναμη των υπογραφών των πολιτών. 
Επειδή τα στοιχεία είναι επί συγκεκριμένων εντύπων που παίρνουν την μορφή ψηφίσματος . 
Διότι εκτός από την ελληνική δικαιοσύνη μπορούμε να απευθυνθούμε και στην ευρωπαϊκή.

Τι ακριβώς ζητάει ο κ. Σώρρας ;

1] Την οικονομική απελευθέρωση της πατρίδας του της Μητρόπολης Ελλάδος αλλά και του Παγκόσμιου και Οικουμενικού Ελληνισμού !! 
Των Ελλήνων όπου και αν αυτοί βρίσκονται... 

2] Τον Λογιστικό Έλεγχο του υποτιθέμενου χρέους της χώρας μας !... Υποτιθέμενου διότι όπως αποκαλύφθηκε δεν έχει δικαίωμα ελέγχου το ελληνικό δημόσιο στα βιβλία της ιδιωτικής. . Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. !!! 

Ως εκ τούτου ότι ανακοινώνει ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. ... Ως εθνικό χρέος ! Πρέπει ...ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ . . Να το αποδέχεται .... Το υπουργείο των οικονομικών ως απολύτως α λ η θ έ ς! ! ! ... Καθώς το υπουργείο οικονομικών δεν μπορεί να κάνει έλεγχο τι ομόλογα εκδίδονται ... Με τι τόκο εκδίδονται ..

Την ακριβή αποπληρωμή προηγούμενων ομολόγων.
Την ακριβή διαπραγμάτευση πώλησης των εκδοθέντων ομολόγων και συνολικά τη διαδικασία που ακολουθείται.   Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα σε ένα υπέρογκο ... δανεισμό ... Όπως μας έχουν ανακοινώσει οι πολιτικοί διαχειριστές ;.. 

Που είναι αδύνατον να πιστέψουμε το μέγεθος του ...575 δις ευρώ ..... Μαζί με το χρέος από τις ιδιωτικές τράπεζες !!!!! ..... . . 

Και . . .ΖΗΤΑΕΙ ως όρο ο έλεγχος να γίνει από 10μελή επιτροπή ανωτάτων δικαστών διά κληρώσεως από τα μέλη του Αρείου Πάγου ...... που θα συστήσουν ομάδα οικονομολόγων παγκοσμίου αποδοχής να τελέσουν τον έλεγχο !!!! . . 

Τι πιο λογικό ;;; . .... Τι πιο έντιμο ;;;; .. 

Άλλωστε έχουμε το παράδειγμα του κράτους του Ισημερινού που έγινε λογιστικός έλεγχος και αφαιρέθηκε . . Ω ς . . Α π ε χ θ έ ς . . Το 93/100 του χρέους διότι ήταν πλασματικές χρεώσεις τόκων .! ! ! . . . . . . 

Τι ακριβώς είναι οι Μετοχές της  Τράπεζας της Ανατολής

1ον .. Η κάθε μετοχή έχει αξία μόνο από το παθητικό [δηλαδή το ποσό των 125 χρυσών γαλλικών φράγκων που αναγράφεται επάνω της ... Γιατί η κάθε μετοχή είναι και απόδειξη .... Ίσου βάρους με ένα κιλό χρυσό ... 8 γραμμάρια το κάθε νόμισμα χ 125 τεμάχια = 1 κιλό ]..... 680 δις ευρώ !!!!.... 

Πρέπει να προστεθεί και το ενεργητικό .... [ δηλαδή τα κέρδη από το 1910 έως το 1932 που αντιστοιχούν στην κάθε μετοχή ] 

Από τους ετήσιους ισολογισμούς που είναι συνολικά μέσα στις χρήσεις των 22 ετών ... Άλλα 390 χρυσά γαλλικά φράγκα στην κάθε μετοχή ... Σύνολο δηλαδή αξίας της κάθε μετοχής στις 31-- 12-- 1932 ....= 515 χρυσά γαλλικά φράγκα ! 

Άρα η συνολική της αξία σήμερα ενεργητικού και παθητικού είναι 2 τρις 800 δις ευρώ .

2ον .. Τις μετοχές αυτές και το χρυσό τους [γιατί είναι αποδείξεις σε μέταλλο ... και όχι χαρτονόμισμα ]... Τις εγγυάται η κεντρική γαλλική τράπεζα.

Τώρα γιατί κάποιοι βγαίνουν και λένε ότι δεν αξίζουν ... ή ότι είναι άκυρες ;
Και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι η απόδειξη της κατάθεσης χρυσού σε μέταλλο...
Δεν ακυρώνεται !

3ον ... Με νόμο του Ελληνικού κράτους το 1932 ανοίγεται ένας αλληλόχρεος λογαριασμός στην εθνική τράπεζα και κατατίθεται εκεί υποχρεωτικά ο χρυσός των 280.000 τεμαχίων μετοχών που κυκλοφορούν έως 31-12--1932. 

Ο λογαριασμός αυτός έχει ετήσιο επιτόκιο 7.25 %. Αυτό σημαίνει αν κάνουμε τις μαθηματικές πράξεις κάθε 10 χρόνια διπλασιασμό του ποσού των 515 χρυσών. 
Γι` αυτό και έχει φτάσει σήμερα [μετά από 80 χρόνια] η κάθε μετοχή την αξία των 131.840  χρυσά γαλλικά φράγκα.   
131.840 χρυσά διά 125 που έχει το κιλό = 1.065 κιλά χρυσός,  η κάθε μετοχή. 

4ον ... Η εθνική τράπεζα που έχει το λογαριασμό, είναι υποχρεωμένη να πληρώσει την αξία της κάθε μετοχής,  και η κεντρική γαλλική τράπεζα που τις εγγυάται. 
Όχι το ελληνικό κράτος. 

Τι δουλειά έχει το ελληνικό κράτος να πληρώσει το χρυσό που έχει υπεξαιρέσει η εθνική ;

5ον ... Η "Κεντρική Γαλλική Τράπεζα" άλλαξε όνομα και έγινε "Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα".   Είναι αυτή που μας στέλνει την τρόικα και μας ξεσκίζει ! 
Και η Εθνική αλλά και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα που εγγυάται το χρυσό των μετοχών... Ε ί ν α ι ... ι δ ι ο κ τ η σ ί α ς του ίδιου αφεντικού.  
Των οικογενειών αγγλοεβραίων τραπεζιτών Ρόθτσαϊλντ.
Αυτοί πρέπει να πληρώσουν.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ταμείο... 
Συνένωση Ελλήνων....  Απανταχού της γης !


Ευχαριστούμε τον κ. Καλογερόπουλο που μας βοήθησε να παραθέσουμε πληροφορίες που ίσως μας βοηθήσουν να σχηματίσουμε ή αλλάξουμε, γνώμη... 

Σ' αυτές τις διευθύνσεις υπάρχουν απαντήσεις για πολλά ερωτηματικά
Ei-End Μνημοσυνη στο facebook
Ei-End Mnemosyne International
ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/giannhs-kalogeropoylos-diefkriniseis-sholia-parembaseis-gia-thn-.html

Σ' αυτή την διεύθυνση όποιος θέλει μπορεί να βρει το ειδικό έντυπο:
https://app.box.com/s/mx6ohs8r1bbq1rev1j6x
Τα έντυπα αποστέλλονται στην Ελευσίνα Κυπραίων 112 όπου έχει γραφείο η ΜΚΟ "Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες ε4" 
Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε για να ξεκινήσει να προβάλει και να διεκδικήσει και να απαιτήσει νομικά κάθε οικονομικό δικαίωμα των Ελλήνων.
Τα στοιχεία που αναγράφονται στο έντυπο είναι μόνο για ταυτοποίηση των Ελλήνων γι`αυτό ζητείται ταυτότητα και ΑΦΜ.

Scholeio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: