Ολογραφία, Εικονικοί Υπάλληλοι ;



Εικονικοί Υπάλληλοι

Ολογράμματα ανθρώπων σε φυσικό μέγεθος, να τους καλωσορίζουν, θα συναντήσουν, αυτοί που θα ταξιδέψουν προς 
τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης....

Αλλά τα διαδραστικά ολογράμματα είναι το επόμενο βήμα όπου πλέον τα ολογράμματα θα έχουν «μυαλό» και θα μπορούν να απαντούν άμεσα στις ερωτήσεις που τους απευθύνονται.


Τρεις από αυτούς τους εικονικούς υπαλλήλους θα βρίσκονται στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης John F. Kennedy και LaGuardia, καθώς και στο Newark Liberty International Airport στο Νιου Τζέρσεϋ. 


Αυτά τα ολογραφικά άβαταρ θα συμπεριφέρονται πιο ζωντανά και ελκυστικά σε σύγκριση με τα ηχογραφημένα και αυτοματοποιημένα μηνύματα και εικόνες που συνήθως δίνουν οδηγίες στους επιβάτες στον έλεγχο εισιτηρίων, στις πληροφορίες και σε όσους κινούνται μέσα στο αεροδρόμιο.

«Η τεχνολογία υπάρχει για να δημιουργεί περισσότερο διαδραστικά άβαταρ που θα απαντούν στις ερωτήσεις του ταξιδιώτη σε πολλές γλώσσες,» αναφέρει ο Patrick Bienvenu, διευθύνων σύμβουλος της AirportOne.com, του δημιουργού του «ΑVA», του αεροπορικού άβαταρ. 

Το επόμενο βήμα όπως το βλέπει ο ίδιος είναι η δημιουργία AVA που θα μπορούν να απαντούν στις ερωτήσεις των ταξιδιωτών και θα βρίσκονται στις πύλες των αναχωρήσεων και αφίξεων των πτήσεων.


Τα άβαταρ της AVA υπάρχουν ήδη στα αεροδρόμια του Λονδίνου και του Ντουμπάι σαν προβεβλημένες εικόνες με τη μορφή ενός ανθρώπου πάνω σε γυαλί. Αλλά τα άβαταρ της Νέας Υόρκης θα είναι τα πρώτα που θα φιλοξενηθούν το καλοκαίρι στη Β. Αμερική.





Τέτοια άβαταρ θα μπορούσαν να έχουν άπειρες εφαρμογές αν αποδειχθεί η επιτυχία τους. Οι ειδικοί θεωρούν ότι θα μπορούσαν να γίνουν εικονικοί βοηθοί, παρουσιαστές ή εκφωνητές σε γήπεδα, εκθεσιακά κέντρα, σιδηροδρομικούς σταθμούς, σταθμούς μετρό, εμπορικά κέντρα και μουσεία. Η υπηρεσία του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ υπολογίζει να εγκαταστήσει τα άβαταρ κάποια στιγμή στις αρχές Ιουλίου.
____________________
αναρτήθηκε από eos Aurora
πηγή  /

Scholeio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: